Početna Novosti Aukcije prodaja Kontakt

ZA GOLUBARSTVO HRVATSKE !

2022-02-22

***ZA GOLUBARSTVO HRVATSKE***
*PROGRAM ZA SKUGL HRVATSKE !!*
• SKIDANJE PODATAKA SA BILO KOJEG ELEKTRONIČKOG UREĐAJA ( BENZING, TIPES, TAURIS, UNICON, ČAK I GUMICA). Ukoliko je sa Benzinga, podaci se automatski uživo pune u program.
• AUTOMATSKA IZRADA SVIH REZULTATA PO SVIM KATEGORIJAMA NAŠEG SAVEZA
• JEDNIM KLIKOM NAPRAVITE SVE FORMULARE ZA OLIMPIJADE, IZLOŽBE
• PROGRAM SE IZRAĐUJE PO NAŠEM NATJECATELJSKOM PRAVILNIKU, FCI PRAVILNIK JE AUTOMATSKI INTEGRIRAN U PROGRAM.
• UPRAVLJAJTE I PREGLEDAVAJTE SVE REZULTATE I PODATKE VAŠIH GOLUBOVA UŽIVO… U BILO KOJEM TRENUTKU !! (Rezultati, pedigreji, slike golubova, automatski se bilježe na svim vašim golubovima. Pregledajte u bilo kojem trenutku sve rezultate svojih golubova pregledajte njihovu formu po trkama. Pregledajte Vaše Savezne, Regijske, klubske i pojedinačne rezultate u bilo kojem trenutku takmičenja, uživo –„live“ !
• PRATITE DOLAZAK PRVIH GOLUBOVA KOD SVIH GOLUBARA SA GOOGLE MAPS (Na mapi se prikazuju svi prvi dolasci svih golubova kod svih golubara, TOČAN POLAŽAJ SVAKOG GOLUBARNIKA SA VREMENOM PRISPJEĆA SVAKOG PRVOG GOLUBA -UŽIVO!!!)
• SVI REZULTATI VAŠIH GOLUBOVA SE AUTOMATSKI BILJEŽE U VAŠIM PEDIGREJIMA, A KAKO LEŽETE MLADE GOLUBOVE PEDIGREJI I REZULATI SE GENERACIJAMA AUTOMATSKI POPUNJAVAJU SA SVIM PODACIMA
• SKIDANJE TE STAVLJANJE VIDEA SVAKOG PUŠTANJA GOLUBOVA SA UTRKA ( Svi imaju automatsku preglednost svega !! )
• SKINITE SVE SUMNJE, BRIGE, NESUGLASICE, RAZMIRICE, OLAKŠAJTE SI SAV POSAO I UŽIVAJTE U PRAVOM GOLUBARSTVU !!
Ovo je moje osobno mišljenje šta bi se u Hrvatskoj trebalo napraviti ukoliko želimo još dugo uživati u ovom prekrasnom sportu.Svi znamo da kod nas golubarstvo postaje sport zavađenih golubara i izumrlih velikana te je ovakav korak neophodan ! Ja od ovoga nemam apsolutno nikakvog financijskog interesa ali ču dati sve od sebe da ovo bude dostupno svakom golubaru u Hrvatskoj po simboličnoj cijeni.... Cijena ovako nečeg apsolutno fenomenalnog je dostupna svakome,kao runda kavice po golubaru..! Tko je ZA golubarstvo u Hrvatskoj neka klikne DA, a za sve daljnje informacije pucajte po fejsu ili privatno u messenger...nije me briga...jer VOLIM I ŽIVIM ZA GOLUBOVE !https://mypigeons.benzing.live/