Početna Novosti Aukcije prodaja Kontakt

DERBY ZAGREB DRAGULJI USKORO NA AUKCIJI

2020-10-05

Poštovani prijatelji golubari

Aukcija naših dragulja , malih šampiona je u pripremi te se početak očekuje početkom idućeg tjedna. Mi smo sigurni da smo stvorili fenomenalne ptice, koje su to pokazale svojim rezultatom a tako će i u uzgoju. Mi vjerujemo u stvaranje zdravih, veselih, samopouzdanih ptica koje pucaju od energije i snage, jer samo tako to mogu u što skorijoj budućnosti to prenjeti i na svoje potomke. Ove ptice treniram već skoro 40 godina, a također sam bio i profesionalni trener trkačih konja gdje sam naučio mnoge stvari i stekao veliko iskustvo...kako stvoriti šampiona u utrkama i u uzgoju. Umorna, iscrpljena ptica, koja je jedva preživjela svoju trkaću karijeru neće dugo godina dati dobro potomstvo...takom je to sa konjima a i sa golubovima..! A ona koja je to podnjela sa lakoćom, puna snage i energije svoje će najbolje karakteristike odmah prenjeti i u prvo potomstvo.Zato ih mi stvaramo na takav način da potraju godinama i naše živote i sport koji volimo uveličaju do maksimuma. To su ptice Derbija Zagreb..!! 

Stavite Derby Zagreb ptice u svoje uzgojne golubarnike i uskoro ćete vidjeti o čemu Vam ja pričam ! To su naši pravi dragulji i siguran sam da će zasjati !

Pitajte golubare koji su kupili naše ptice prošle godine...ove godine već su stvorile nekoliko šampiona ...pa i 3. mjesto finalne utrke 500 km " Lexman special" 2020.